menú

Classes

Les classes duren una hora i estan dirigides a totes les edats (a partir de 6 anys) i nivells i poden ser individuals o en grups reduïts. Per tal que aprenguis i gaudeixis al màxim aquesta activitat, els grups es fan per compatibilitat de nivell i edat.

Les tarifes van des dels 10 als 24 euros per classe amb opció d’agafar abonaments. Per a classes individuals consultar preu (excepte les d’iniciació).

Classes d'iniciació. És una classe individual on el genet aprèn a mantenir l’equilibri i a agafar confiança amb el cavall. Es treballen els dos aires: el pas i el trot. L’alumne sempre va lligat amb una corda des d’on el professor domina el cavall. Tenen una durada de 30 minuts.

Classe de base. Aquestes poden ser en grup o individuals. El genet aprèn a mantenir el contacte, les ajudes i els coneixements bàsics per portar el cavall. Es treballen diferents figures de pista i els tres aires: pas, trot i galop.

Classes de doma. Classe de grup o individual. El genet aprèn els treballs a tres pistes, els aires reunits, la flexiblitat, l’equilibri, l’agilitat i l’harmonia del cavall. A més dels exercicis de doma.